Oproep Zorgsaam Oldebroek

Wij zoeken een match!

Graag vragen wij uw aandacht voor onderstaande personen die op zoek zijn naar een maatje. Ziet u een match? Meld u aan via coöDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 222 84 565 (op werkdagen tussen 9:00 en 12:00)

Maatje gezocht voor een mevrouw van 81 jaar uit Oldebroek. Ze zoekt iemand om spelletjes mee te doen en mee te wandelen, want ze houdt van de natuur. Mevrouw heeft dementie. 


Zin om af en toe ergens koffie te drinken of leuke dingen te doen? Een mevrouw van 53 jaar uit Oldebroek zoekt een maatje.


Een mevrouw van 76 jaar in Oosterwolde zoekt een maatje die bij haar op bezoek komt. Mogelijk kunnen jullie af en toe ook iets leuks ondernemen, dat zou ze erg leuk vinden.


En naast bovenstaande personen zijn er nog meer mensen op zoek naar een maatje. Zo zijn we bijvoorbeeld ook op zoek naar maatjes die mantelzorgers kunnen bijstaan voor de zorg van hun (beginnend) dementerende partner/familielid, zoals aanwezig zijn zodat de mantelzorger boodschappen kan doen of met de hulpvrager een spelletje doen.


ZorgSaam Oldebroek koppelt mensen aan elkaar. Het gaat dan niet om zorgvragen, maar om sociale activiteiten. Voor mensen die een klein sociaal netwerk hebben kan het al heel prettig zijn als iemand één keer in de week een kopje koffie komt drinken en praten. Een klein gebaar met een groot effect! ZorgSaam Oldebroek is aandacht voor elkaar. Kijk voor meer informatie op www.ZorgSaamOldebroek.nl.