uitnodiging premarriage course


Beste Gemeenteleden van De Goede Herder Kerk

Wij kregen via Dhr. Gerald van Dijk deze oproep binnen.  We geven aan dit verzoek gehoor en plaatsen deze oproep op onze website.


Beste meneer/mevrouw

 In het nieuwe jaar starten we weer met een Premarriage Course.  We willen  jullie graag op de hoogte brengen van de meerwaarde van deze cursus voor leden en bezoekers van jullie gemeente. De Premarriage Course wordt al jaren door heel het land heen gegeven in restaurants, buurthuizen, kerken en woonkamers. Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun relatie. In vijf bijeenkomsten leren stellen elkaar en zichzelf nog beter kennen. ‘Hoe ga je om met conflictsituaties?’ en ‘Op welke manier wil jij het liefst waardering en liefde ontvangen?’ zijn vragen die langskomen. De avonden zelf zijn als een dateavond ingericht waarbij we samen genieten van een heerlijk diner. Hierna luidt een inhoudelijk praatje het thema van de avond in. Met z’n tweeën leren de stellen aan de hand van goede gespreksvragen elkaar nog beter kennen. Zo kunnen we nog meer ontdekken van elkaar, zichzelf en de kracht van hun relatie. ‘Wat verhelderend, zeg. Dit moet iedereen doen!’, reageerde een eerdere deelnemer. Graag nodigen we stellen uit uw gemeente hier ook voor uit! Is hier belangstelling voor binnen uw gemeente , dan sturen we u graag meer informatie.


De Premarriage Course wordt gehouden op :

woensdag 10, 17, 31 januari en 14 en 28 februari in het gebouw van Luctor et Emergo Oldebroek. De cursus wordt georganiseerd vanuit de VEG Oldebroek en Luctor et Emergo. Deelname is gratis met een vrijwillige collecte aan hen eind.