Actiecomité

Het Actiecomité bestaat inmiddels meer als vijftig jaar en is opgericht ten tijde van de bouw van de “nieuwe” (huidige) kerk. Het Actiecomité heeft als doel het inzamelen van geld, voornamelijk voor eigen doeleinden. Zo heeft het Actiecomité inmiddels al diverse zaken (mede) gefinancierd. Daarnaast wordt regelmatig financiële steun verleend aan diverse activiteiten binnen onze gemeente. Ook is regelmatig steun gegeven aan diverse goede doelen buiten de gemeente.

 

Het Actiecomité bestaat uit  de volgende leden:

Mw. F. Nagelhout-Grootkarzijn
Mw. A. van de Worp-Prakken
Dhr. G. Wessels
Dhr. G. van Loo
Dhr. A. van den Brink

Elk jaar organiseert het Actiecomité de jaarlijkse boeldag in samenwerking met de werkgroep Hongarije. Dit geschiedt meestal rond half mei. Op de tweede vrijdag en zaterdag van november houdt het actiecomité de jaarlijkse oliebollenactie onder de leiding van de beroemde oliebollenbakkers Henk (van de Weg) en Henk (Nagelhout).

Webshop

Het Actiecomité heeft vorig jaar, samen met de Werkgroep Hongarije, de webshop gelanceerd voor de verkoop van diverse producten. De opbrengst van de verkoop hiervan is voor de kerk en voor de Werkgroep Hongarije.

 

U kunt de webshop vinden op

webshop.gereformeerdekerkoldebroek.nl

 

Elke maand kunt u producten of diensten bestellen via deze webshop en deze op de laatste zaterdag van de maand ophalen bij de kerk. Op de nieuwsbrief wordt een week van te voren het tijdstip waarop de spullen opgehaald kunnen worden aangegeven.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. G. van Loo