Kerkdienstuitzending

Kerkdiensten

Iedere zondag:

Eerste dienst 9.30 uur - live + online

Tweede dienst19.00 uur - live + luisteren

AFKONDIGINGEN

De afkondigingen in de morgen- en avonddiensten worden gedaan door de ouderling, zoals een welkom namens de kerkenraad, de bloemengroet namens de gemeente, de bestemmingen van de collecten en nog eventueel andere mededelingen.


Verder wordt een geboorte en een overlijden van een gemeentelid, een voorgenomen huwelijk, bevestiging van ambtsdragers en het openbaar afleggen van de belijdenis van het geloof afgekondigd. De laatste twee in verband met eventuele bezwaren vanuit de gemeente. Tevens wordt afgekondigd als een gemeentelid zich beschikbaar stelt voor een ambt en/of andere functie in de kerk.

MEDIATEAM - BEAMER + KERK T.V.

Het Mediateam verzorgt de projectie in kerk van de liederen en de uitzending van de diensten via YouTube. Momenteel worden alle diensten door het Mediateam gevisualiseerd en zorgen zij voor de opnamen voor de uitzendingen via YouTube.

Het Mediateam bestaat uit de leden:

Dhr. E. Doornewaard
dhr. G. Wessels
mw. A. van den Hoek
dhr. B. Geefshuijsen
dhr. H.J.P. Schreuder
dhr. A. van de Brink
dhr. A.B.M. van der Kubbe

Zij verzorgen de presentatie tijdens de diensten en de live uitzending via YouTube.

We zoeken nog mensen die ons willen helpen bij het projecteren van de liederen via de beamer. De software is zeer gebruiksvriendelijk. Mocht u vragen hebben of gebruik willen maken van de installatie, dan kunt u contact opnemen met:

dhr. G. Wessels

Via de beamer kunt u ook mededelingen laten doen. Denk hierbij aan activiteiten van de komende week of acties die lopen en u onder de aandacht wilt brengen. Dan wordt dit voor de dienst en tijdens de collecte geprojecteerd. Maak het bericht zo kort mogelijk, zo nodig met een verwijzing naar de nieuwsbrief of Karkeproat. Indien u een afbeelding wilt laten zien, mail deze dan in een zo hoog mogelijke resolutie. Wilt u zelf een PowerPoint maken voor een dienst, vraag dan naar de juiste format en het juiste lettertype. Ga niet zelf een format gebruiken!

Mededelingen moeten voor zaterdag worden gemaild naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Gebruik alleen dit adres! Ook voor het aanvragen van het format.

UITZENDING KERKDIENST VIA YOUTUBE

Tegenwoordig kunt u de uitzending van de ochtenddienst op elke plaats live bijwonen via YouTube. Dit kan als volgt:

· Wordt via YouTube abonnee op ons kanaal en u vindt de uitzending daar. Klik deze aan en u kunt de dienst live volgen.
U kunt daar ook uitzendingen van voorgaande diensten terugkijken.

· Ga naar de website van onze kerk en u vindt daar automatisch de link naar de live uitzending.

 

LOCO-UITZENDINGEN

Al vele jaren wordt er elke zondagmorgen een kerkdienst uitgezonden via de Lokale Omroep Oldebroek (LOCO). Ook onze kerk werkt hier al heel lang aan mee. Om 9.00 uur begint de uitzending en deze duurt tot 12.00 uur.


Rondom de kerkdienst, die om 9.30 uur begint, maken wij een programma met veel zang en muziek, gedichten en een verhaal voor de kinderen.

 

Met het laten horen van zang en muziek wordt de dienst omlijst. Bij de keuze hiervan proberen wij zowel aan jong als oud te denken. Natuurlijk is het voor u als gemeentelid ook mogelijk uw voorkeur hierin in mee te nemen, u kunt altijd contact met ons opnemen.


Van 19.00 uur tot 20.00 uur hebben we een uur “Actief Geloven.”
In dit uur vestigen we de aandacht op een persoon, commissie, koor of activiteit binnen onze kerk, of daar buiten.

Aan de hand van een interview proberen we wat meer over de persoon of commissie aan de weet te komen en als dank hiervoor bieden we een attentie aan. Zo proberen we op uiteenlopende wijze wat te bieden aan mensen in maar ook buiten onze gemeente. We ontvangen regelmatig positieve reacties.

Wij willen hier mee doorgaan en graag uw ideeën of suggesties in onze uitzendingen verwerken.

Zondagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur kunt u luisteren naar “Verzoek op de zondagavond.” U kunt uw verzoek aanvragen via: 038-3769697.   

Wilt u ons daarbij helpen, met uw reacties en financiële steun?
U kunt uw gift overmaken op NL51RABO0348415486 o.v.v. LOCO.

Op de vrijdagmorgen kunt u van 9.00 tot 12.00 uur luisteren naar “De Muzikale Wenskaart.”  Een muzikale felicitatie voor leden van onze kerk. Dit wordt al jaren verzorgd door mw. R. van Loo-Schoonhoven.
De Loco-groep bestaat uit de volgende leden:

Dhr. J. Tanghe
Dhr. J. van de Pol
Mw. A. van der Kubbe-Spaan
Dhr. A.B.M. van der Kubbe (techniek)